Detoxifiati-va viata !

In general, dupa sarbatorile mari ale anului, internetul si mass-media abunda in informatii despre cum sa ne detoxifiem organismul dupa mesele imbelsugate.

Va propun sa incercati si o detoxifiere a vietii dumneavoastra, o detoxifiere a relatiilor -sigur cunoasteti  prieteni, rude, colegi  care imprastie doar energie negativa in jur, sunt acele persoane carora nu le convine nimic, totul merge prost,mai mereu au o problema - incercati sa evitati pe cat posibil astfel de relatii.

Incercati o detoxifiere a relatiilor de cuplu - va simtiti fericiti in relatia de cuplu? Daca nu, de ce? Incercati sa reparati ce nu merge, comunicati-va nemultumirile unul celuilalt,problemele nu vor trece daca le lasati asa, din contra, se vor aduna altele si altele si va va consuma energia.

Nu mai amanati ceea ce v-ati propus, nu mai asteptati ziua de maine,ziua de luni, inceputul de luna sau de an, nu stiu ce conjuctie astrala si aliniere a planetelor :).Incepeti de acum,din momentul asta cura de slabire, lasatul de fumat, gasirea unui alt job, iesirea din relatiile in care ati tot incercat si nu mai functioneaza.

Puneti punct si luati-o de la capat!